Магия за смърт – вижте симптомите и как се прави!

Можете да се защитите от магия за смърт, но вижте и как се прави от някои!

Хаджи Хасан Беркант споделя, че магията за смърт е ритуал, чрез който се цели не само край на живота, но и сериозни здравословни проблеми. Бъдете нащрек и знайте какво да предприемете, ако усетите някои от следните симптоми:

  • непрекъсната мигрена
  • световъреж
  • високо кръвно
  • повръщане
  • безсъние
  • обездвижване
  • скованост
  • кожни проблеми
  • кръвоизливи

Магията за смърт се прави от много вещи черни магьосници, които работят буквално със Сатаната, и хората, които са застигнати от такава участ, си отиват или се разболяват тежко.

Как се прави магия за смърт.

Магия за смърт- вижте симптомите!

Ходжата препоръчва да наблюдавате симптомите, които могат да показват магия за смърт!

Тук няма да изпадаме във всички възможни подробности по въпроса как се прави магия за смърт, но ще ви разкрием основните неща. Най-вече се използват симулациите – снимка на жертвата или нейна открадната дреха се наричат с името на жертвата.

Снимка или дреха се заравят в гроб.

После симулацията бива заровена в гроб, като се избира гроб на човек от различна религия, за да може жертвата да се мъчи след смъртта си. Тя по този начин бива отдадена във владение на духа на човека, в чийто гроб е заровена нейната симулация, въпросната дреха или снимка.

Живак пред прага на къщата на жертвата.

Също така някои използват живак, върху който се изричат зловещи заклинания и после този живак се хвърля пред дома на жертвата. Това вещество и само по себе си е опасно, а ако се зареди с магия, става хилядократно по-опасно!

Магия за смърт с мъртвешка вода.

Много ефикасно е и използването на мъртвешка вода. Това е водата, с която скоро са къпали умрял човек. Тя се търгува по моргите и болниците. Не са малко санитарите, които срещу известна неголяма сума могат да ви изнесат такава мъртвешка вода. По големите болници, където често умират хора, лесно ще ги намерите, трябва само да питате някой циганин, те са най-добре запознати с магиите.

Дори да ви е направена такава магия, усетите ли, че нещо не е наред, можете да потърсите Хасан Беркант, защото Ходжата използва арабски ритуал, който може да погребе черната магия за смърт. Освен че Хасан Беркант може да неутрализира действието на магията за смърт, Светият човек препоръчва на всеки да има муска, която да го пази. Не се знае какви хора има и какво мислят.

Бъдете бдителни и пазете близките си, тъй като магията за смърт е една от най-често поръчваните.