Магия за смърт – вижте симптомите и как се прави!

Можете да се защитите от магия за смърт, но вижте и как се прави от някои!

Хаджи Хасан Беркант споделя, че магията за смърт е ритуал, чрез който се цели не само край на живота, но и сериозни здравословни проблеми. Бъдете нащрек и знайте какво да предприемете, ако усетите някои от следните симптоми:

 • непрекъсната мигрена
 • световъреж
 • високо кръвно
 • повръщане
 • безсъние
 • обездвижване
 • скованост
 • кожни проблеми
 • кръвоизливи

Магията за смърт се прави от много вещи черни магьосници, които работят буквално със Сатаната, и хората, които са застигнати от такава участ, си отиват или се разболяват тежко.

Как се прави магия за смърт.

Магия за смърт- вижте симптомите!

Ходжата препоръчва да наблюдавате симптомите, които могат да показват магия за смърт!

Тук няма да изпадаме във всички възможни подробности по въпроса как се прави магия за смърт, но ще ви разкрием основните неща. Най-вече се използват симулациите – снимка на жертвата или нейна открадната дреха се наричат с името на жертвата.

Снимка или дреха се заравят в гроб.

После симулацията бива заровена в гроб, като се избира гроб на човек от различна религия, за да може жертвата да се мъчи след смъртта си. Тя по този начин бива отдадена във владение на духа на човека, в чийто гроб е заровена нейната симулация, въпросната дреха или снимка.

Живак пред прага на къщата на жертвата.

Също така някои използват живак, върху който се изричат зловещи заклинания и после този живак се хвърля пред дома на жертвата. Това вещество и само по себе си е опасно, а ако се зареди с магия, става хилядократно по-опасно!

Магия за смърт с мъртвешка вода.

Много ефикасно е и използването на мъртвешка вода. Това е водата, с която скоро са къпали умрял човек. Тя се търгува по моргите и болниците. Не са малко санитарите, които срещу известна неголяма сума могат да ви изнесат такава мъртвешка вода. По големите болници, където често умират хора, лесно ще ги намерите, трябва само да питате някой циганин, те са най-добре запознати с магиите.

Дори да ви е направена такава магия, усетите ли, че нещо не е наред, можете да потърсите Хасан Беркант, защото Ходжата използва арабски ритуал, който може да погребе черната магия за смърт. Освен че Хасан Беркант може да неутрализира действието на магията за смърт, Светият човек препоръчва на всеки да има муска, която да го пази. Не се знае какви хора има и какво мислят.

Бъдете бдителни и пазете близките си, тъй като магията за смърт е една от най-често поръчваните.

Enjoyed this post? Share it!

 

24 thoughts on “Магия за смърт – вижте симптомите и как се прави!

 1. Имах забравих януари тази год.13 дни менструален цикъл ,много кръвотечение е това,после имам и световъртежи ,чак ми идваше да препадна ,иии кръвното ми аз съм с ниско ии един ден стигнах до болница защтото вдигнах 135 -80 а аз цял живот съм била 95-60 за мен това е високо кръвно,за някой нормално ,нооо при мен се поличи адски болки в главата и почнах да губя фокус срещу мен,и туй да ви кажа:)иии така,нооо усета от всички симптоми е само когато главата ме боли силно усещам че умирам ,такъв усет ми идва.ходих на психолог ,и преглед на главата ,психолога ми дава капки да се успокоя ,а прегледа на главата ме вкараха да ми видят и викат нямаш нищо на гкавата,ноооо мен ме цепи ужасно всеки божи ден.няма ми нищо ,аа аз умирам от болки в гкавата.отгоре ,кам тила отзад понякога от ляво ,понякога в дясно наай много отгоре и отпред челото там болката е силна .ходжа пиши ми моля те ,помогними ,ако имам магия кажи ми поне каква е .ако нямам здраве ,значе си внушавам

 2. Четох страницата ,за магия за смърт:)аз имам многоо от симптомите.всеки ден съм с силни болки в главата,блокиран ми е гръбначния стълб,на моменти усещтам че скоро ще умра,безсъние,блокират ми се ръцете понякога едната,понякога другата.не всеки ден -само понякога ,нооо от 18 дни съм с големи болки в главата и този от симптомите като почне там ми идва усещането ,че ще умра всеки момент.моля ви дайте ми някакав номер или емаил на ходжата ,трябва да се сваржа с него.поне да ми каже внушавам ли си или имам магия ,ааа завистници напоследак много имам ,защото успявах във всичко в живота си и това ги дразнеше.завист и злоба.P.s и много ставах нервна и постоянно се каеам в нас като луда и ми излезе лятото едно като обрив голям обрив червен по гърдите ми отпред ,после се измести мина по връта и сега нямам.някой казват тооо от слънцето ,щтот бях на плажа и като съм се пекла.,товаа ок?маааа главата ми не ми минава от 18 дни всеки ден живея с хапове за глава и имам остри болки .какво да правя жоджа?

 3. Изкам да попитам всеизвестният Ходжа ка се прави магия за смърт със пръст от гроб, целта ми е да направя живота черен на един човек които направи моя такъв, и съсипа една година от живота ми. Моля ви!!!!!

 4. Дано умрат и преди това страдат много от болка да не се отърват всички който правят черна магия.
  Чума да ви тръшне подли същества.
  Слабаци.Като не можете с добро и любов да постигнете с магий ли бе…душмани.Мързеливци.

 5. Не мъртвешката вода и гроба правят магията ,а силата на извършващият ритуала и връзката му с силите.

 6. Искам да направя магия за смърт , може ли да обясните повече как се прави ? Тя е за приятелката на момчето което страшно много обичам и имаме тайна връзка с него

 7. Вие всички, които се занимавате с магия ! Предизвиквате злите сили и всички ще горите в ада ! Няма значение черна ли е или бяла. Разкривате се за злите сили и те ви виждат. Уважавайте мъртвите и не правете черни ритуали с техни вещи, над тях или с вода защото рискувате мъртвите да ви преследват в живота и да ви носят само мъка и нещастия.

  Бог да ви пази и да ви спаси от злото

 8. Беркант Ходжа, такъв недосегаем човек като мен не си срещал ако не съществуваше смъртта от старост щях да съм съм безсмъртен.

 9. Що за простотия токова нещо никога не може да сполети мен а що се отнася за някои друг какво ме бърка.Само аз да съм си добре и ще е така защото такова нещо или каквото и да било друго не може да ме хване никога.Магия за смърт ли смешно, тя смъртта трудно ще ме пипне и на старини та сега ли.Е мрете вие които ви е хванало, защото най вероятно ви е писано по един или друг начин да умрете, така че не се противете при написано свише препис няма е или го наречете божия воля както и да е.Е за щастие на други като мен е писано да живеят, това е важното, поздравявам ги!

 10. как мога да направя магия за нещастие на направил ми на мен човек

  • Отиди в големите болници в моргите и говори със санитарите.Те за пари и майка си ще закопаят

   P.S. Нема други такива боклуци

 11. Мен само с магия не са ме поръчвали до ся,сефте,ся обаче аз ше се поебавам със съответния човек!

 12. Здравейте! Мисля, че имам нужда от помощ. Търся връзка с човек, който може да помогне.

 13. Как да се свържа с ходжа Беркант? Имам спешна нужда от неговата помощ.

  • Здравейте, Тони, Цветомира, Виктория, Лили, Мая и Мария Радославова! Изпратихме ви подробности на мейла, моля, проверете си пощата!

 14. Kak moga da se svarja s vas mnogo iskqm imam problemi ama da vi kaja 4e v ni6to nemi varvi.

 15. КАК ДА СЕ СВЪРЖА СЪС БЕРКАНТ ХОДЖА- СЪМНЕНИЯТА МИ ЗА МАГИЯ ВЕЧЕ ПОЧНАХА ДА НЕ СА СЪМНЕНИЯ,ИЗЧЕЗВАТ НИ ДРЕХИ,ЧЕХЛИ,ТАЗИ ГОДИНА ЩЯХ ДА УМРА ,ДЪЩЕРЯ МИ СЪЩО, ОСОБЕНО ГОЛЕМИ ПРЕМЕЖДИЯ И НЕЩАСТИЯ СЕ СЛУЧВАТ НА ДВЕ ДАТИ -13 И 26 СЪС СТРАХ ЧАКАМ ВСЕКИ МЕСЕЦ ТЕЗИ ДАТИ ,ВЪРТИМ СЕ В ОМАГЬОСАН КРЪГ! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

 16. molia,hodja Berkant da napravi muska za jivot i zdrave na vsichki viarvashti nora..

 17. Здравейте !! Много спешно се нуждая да се видим тъй като имам нужда от човек който да развали черна могия направена на майка ми По какъв начин мога да се свържа с вас

 18. Искам спешно да се свържа с Ходжа Беркант – пишете ми как? Моля ВИ?

 19. ЗА КАКВИ КОЖНИ ПРОБЛЕМИ СЕ ОТНАСЯ…???МОГАТ ЛИ ТЕ ДА ДОНЕСАТ БОЛЕСТ КОЯТО ХУМАН.МЕДИЦИНА Я НАРИЧА,,РЯДКА БОЛЕСТ???

 20. научи се да пишеш и четеш най-напред на Български, и може да успееш в някой друг ползотворен занаят 😀 как имаш достъп до компютър въобще?

Напиши коментар за връзка с ходжата!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *