Ритуалът МАГИЯ ЗА ПАРИ се прави при пълнолуние!

Ходжа Хасан Беркант използва силата на луната при заклинанието за пари

Едва ли има човек, който някога не е проявявал интерес към луната. Всички видове магии и ритуали, с които човечеството се е сблъсквало са свързани именно с луната, или по-скоро с пълнолунието.

Ритуалът МАГИЯ ЗА ПАРИ се прави при пълнолуние!

Магия за пари всъщност е стар ритуал, с който Беркант зарежда муските за богатство!

От векове насам, много просветени ходжи са знаели, че при пълнолуние може да се задействат силите на така наречената магия за пари и богатство.

Ходжа Хасан Беркант прави такъв ритуал само, когато някои желае да привлече пари към себе си. По време на пълнолунието, магията за пари се прави като се изчитат някои стари арабски текстове  а след това Ходжата прави муска, която да носи богатство.

Магията за пари е сложен и дълъг ритуал, но когато луната е пълна, молитвите се изпълняват с огромна сила. Беркант използва и Свещения Коран при направата на муските си за пари.

Днес все по-често хората искат бързо и безпроблемно да се отърват от паричните си проблеми. За тях Ходжата изчаква пълнолунието, за да може да проведе ритуала си. Чрез муската, която съдържа магията за пари, вие можете да се освободите от тежестта на дълговете си затрудненията, които ви преследват.