Ритуалът МАГИЯ ЗА ПАРИ се прави при пълнолуние!

Ходжа Хасан Беркант използва силата на луната при заклинанието при магия за пари

Едва ли има човек, който някога не е проявявал интерес към луната. Всички видове магии и ритуали, с които човечеството се е сблъсквало са свързани именно с луната, или по-скоро с пълнолунието.

Ритуалът МАГИЯ ЗА ПАРИ се прави при пълнолуние!

Магия за пари всъщност е стар ритуал, с който Беркант зарежда муските за богатство!

От векове насам, много просветени ходжи са знаели, че при пълнолуние може да се задействат силите на така наречената магия за пари и богатство.

Ходжа Хасан Беркант прави такъв ритуал само когато някои желае да привлече пари към себе си. По време на пълнолунието, магията за пари се прави като се изчитат някои стари арабски текстове  а след това Ходжата прави муска, която да носи богатство.

Магията за пари е сложен и дълъг ритуал, но когато луната е пълна, молитвите се изпълняват с огромна сила. Беркант използва и Свещения Коран при направата на муските си за пари.

Днес все по-често хората искат бързо и безпроблемно да се отърват от паричните си проблеми. За тях Ходжата изчаква пълнолунието, за да може да проведе ритуала си. Чрез муската, която съдържа магията за пари, вие можете да се освободите от тежестта на дълговете си затрудненията, които ви преследват.

Има и достъпни магии за пари, които всеки може да направи.

Някои от тях действат, други са само символични и целят отключването на съзнанието ни, за да можем да възприемем правилно евентуалното идване на парите. Защото много хора просто се заключват за парите – поради възпитание примерно, понеже родителите им така са ги научили и без да искат, са оставили върху тях проклятие цял живот да бъдат бедни. За да отключите съзнанието си, първо трябва да преодолеете това проклятие.

Най-силната от всички магии за пари е да имате идея за тяхното умножаване.

Именно умножаване, а не харчене. Повечето хора визуализират парите като образ на човек, който ги харчи, а не който ги умножава. Това е ключът към имането на пари. Ако си представяте как харчите парите, нормално е да ги похарчите и утре пак да стоите без пари. Харченето не е целта на парите, макар че и то идва по един естествен път. Парите ще ви обичат, ако знаете как да ги умножавате.

Визуализирайте правилно своите магии за пари!

Преди да направите какъвто и да бил магически ритуал, се опитайте да си представите в какво ще вложите тези пари, за да станат те повече, за да се съхранят като количество и да ви остава и за харчене. Трябва да имате в главата си идея за бизнес, макар и малък, но този бизнес да бъде реален. Да може от два лева да направи три. От единия лев, който ви идва в повече, си представете как реинвестирате 50 стотинки, а двата лева също ги връщате в обращение. Другите 50 стотинки ги спестявате за непредвидени разходи, защото и те ще дойдат. Това е правилният начин на мислене.

Всички действащи магии за пари се основават на това:

че парите не отиват при онези, които имат нужда от тях, за да ги похарчат, а отиват при онези, които знаят какво да правят с парите, как да ги умножават. Затова визуализирайте реинвестирането на парите. За повече подробности, конкретни ритуали, съвети или муски, свързани с правенето на магии за пари се обърнете към ходжата Беркант долу в коментарите. Това е начинът скоро да успеете и вие да постигнете това, което другите само се опитват. А случаите от практиката на ходжата в тази област са десетки!