Ритуалът МАГИЯ ЗА ПАРИ се прави при пълнолуние!

Как да си направите сами магия за пари и как ходжа Хасан Беркант използва силата на луната при заклинанието.

Едва ли има човек, който някога не е проявявал интерес към луната. Всички видове магии и ритуали, с които човечеството се е сблъсквало, са свързани именно с луната, или по-скоро с пълнолунието. Как можете да си направите такъв ритуал сами – четете по-долу в текста. А сега първо няколко абзаца за

методиката на ходжата при правене на магии за пари.

Ритуалът МАГИЯ ЗА ПАРИ се прави при пълнолуние!

Магия за пари всъщност е стар ритуал, с който Беркант зарежда муските за богатство!

От векове насам много просветени ходжи са знаели, че при пълнолуние може да се задействат силите на известната магия за пари и богатство.

Ходжа Хасан Беркант прави такъв ритуал само когато някои желае да привлече пари към себе си. По време на пълнолунието магията за пари се прави като се изчитат някои стари арабски текстове  а след това Ходжата прави муска, която да носи богатство.

Магията за пари е сложен и дълъг ритуал, но когато луната е пълна, молитвите се изпълняват с огромна сила. Беркант използва и Свещения Коран при направата на муските си за пари, още известни и като амулети.

Днес все по-често хората искат бързо и безпроблемно да се отърват от паричните си проблеми. За тях Ходжата изчаква пълнолунието, за да може да проведе ритуала си. Чрез муската, която съдържа магията за пари, вие можете да се освободите от тежестта на дълговете си и от затрудненията, които ви преследват.

Има и достъпни магии за пари, които всеки може да направи.

Някои от тях действат, други са само символични и целят отключването на съзнанието ни, за да можем да възприемем правилно евентуалното идване на парите. Защото много хора просто се заключват за парите – поради възпитание примерно, понеже родителите им така са ги научили и без да искат, са оставили върху тях проклятие цял живот да бъдат бедни. За да отключите съзнанието си, първо трябва да преодолеете това проклятие. Един от начините за това отключване е носенето на специфичния амулет за целта, който Беркант изработва.

Най-силната от всички магии за пари е да имате идея за тяхното умножаване.

Именно умножаване, а не харчене. Повечето хора визуализират парите като образ на човек, който ги харчи, а не който ги умножава. Това е ключът към имането на пари. Ако си представяте как харчите парите, нормално е да ги похарчите и утре пак да стоите без пари. Харченето не е целта на парите, макар че и то идва по един естествен път. Парите ще ви обичат, ако знаете как да ги умножавате. За целта ходжата препоръчва да четете книги по маркетинг и бизнес предприемачество, например творчеството на Робърт Кийосаки.

Визуализирайте правилно своите магии за пари!

Преди да направите какъвто и да бил магически ритуал, се опитайте да си представите в какво ще вложите тези пари, за да станат те повече, за да се съхранят като количество и да ви остава и за харчене. Трябва да имате в главата си идея за бизнес, макар и малък, но този бизнес да бъде реален. Да може от два лева да направи три. От единия лев, който ви идва в повече, си представете как реинвестирате 50 стотинки, а двата лева също ги връщате в обращение. Другите 50 стотинки ги спестявате за непредвидени разходи, защото и те ще дойдат. Това е правилният начин на мислене, казва ходжата.

Всички действащи магии за пари се основават на това:

че парите не отиват при онези, които имат нужда от тях, за да ги похарчат, а отиват при онези, които знаят какво да правят с парите, как да ги умножават. Затова визуализирайте реинвестирането на парите. За повече подробности, конкретни ритуали, съвети или муски, свързани с правенето на магии за пари се обърнете към ходжата Беркант долу в коментарите. Това е начинът скоро да успеете и вие да постигнете това, което другите само се опитват. А случаите от практиката на ходжата в тази област са десетки!

Например една бизнес дама от чужбина поръчва амулети за пари

(текстът продължава и след видеото с най-интересната си част):

Много хора поръчват амулети за пари и магии за пари регулярно, за да им потръгнат нещата.

амулети магия за пари

Писмото, с което дамата поръчва амулети и магии за пари регулярно (кликнете върху изображението, за да го видите в пълен размер).

Например тази дама, чиито координати и име сме заличили на този скрийншот, поради изисквания за конфиденциалност и дискретност. Тя се свързва с офиса на ходжата на всеки 10 години, за да укрепи бизнеса си и да се подсигури при новите си бизнес начинания.

В момента вече е в България, но е изкарала зад граница едни от най-силните си 10 години в бизнес отношение. Така че всичките ви бизнес умения не са за пренебрегване, но винаги е добре да се подсигурите и да имате повече късмет, което иначе не зависи пряко от вас.

Много бизнесмени ползват услугите на посветени хора, не само ходжи.

Те си създават защита на бизнеса, или пък получават съвети в каква посока да тръгнат и да се развиват, за да имат успех. Свръхсетивните познания са помагали не само на бизнесмени, а и на политици и императори от най-древни времена, включително и в наши дни. Човек, разбира се, може да успее и без тяхна помощ, но рискува да насочва усилията си в хаотични посоки и да „стреля на сляпо“. А животът е кратък. И не бива да разпиляваме малкото си отредено време в загубени каузи. По-добре е да знаем коя е печелившата посока и да поемем по нея. В пътя ни неоценима помощ могат да ни окажат амулетите, муските и магиите за пари и късмет в бизнеса.

Опитайте и вие! Пишете на Беркант в коментарите под тази или някоя друга статия!

Опишете си историята, разкажете за успехите си и скоро от офиса на ходжата ще изградят контакт с вас и ще ви опишат как да направите и вие връзка със Светия Човек, както се случи с тази дама от сканираното писмо.

Действайте смело, но не безразсъдно! Използвайте възможностите на Посветения, за да не се лутате и да не се хабите напразно. С неговата подкрепа ще постигнете двойно и тройно повече, което си заслужава. Пишете ни!